ناموجود

لوسیون پاک کننده آرایش شماره 2 پوست چرب کاوردرم 200 میلی لیتر

Coverderm Extra Care Lotion No 2 For Oily Skin 200ml
(دیدگاه کاربر 1)

لوسیون پاک کننده آرایش شماره 2 پوست چرب کاوردرم با داشتن انواع و اقسام مواد مغذی از جمله ویتامین B3 و B5، علاوه بر پاک کردن مواد آرایشی و آلودگی‌ها از سطح پوست، میزان تولید چربی پوست را متعادل می‌سازد.

شناسه محصول: 1296390 دسته:
تضمین کیفیت

بررسی و کنترل نهایی توسط دکتر داروساز

اصالت کالا

دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو

ارسال به سراسر کشور

هزینه ارسال به سراسر کشور، 89 هزار تومان
هزینه ارسال جت (طی 3 ساعت) در تهران، 149هزار تومان

بنر محصول

مشخصات محصول

نحوه مصرف

شرایط نگهداری

ترکیبات

وزن 257 گرم
ابعاد 7 × 5 × 16 سانتیمتر
برند

کارایی

کنترل ترشح چربی پوست

فرم محصول

لوسیون

مقدار

200 میلی لیتر

نوع محفظه

بطری

جنس محفظه

پلاستیکی

کشور تولید‎کننده

ایتالیا

شرکت تولید‎کننده

فارمکو

شرکت وارد‎کننده

خورشید زیبای پارس

مقدار مناسبی از لوسیون را روی تمام پوست صورت و گردن بمالید تا باقی‌مانده‌ی آرایش را پاک نمایید.

از تماس محتویات با چشم خودداری نمائید؛ در صورت تماس به خوبی چشم‌ها را شستشو دهید.

در صورت بروز حساسیت، مصرف را قطع و با پزشک مشورت نمائید.

دور از دسترس کودکان و در جای خشک و خنک نگهداری شود.

آب، پروپیلن گلایکول، عصاره میوه گریپ فروت، بوتیلن گلایکول، سالیکس آلبا، عصاره ریشه پوتریم آفیشینال، عصاره دارچین، عصاره زنجبیل، پلی سوربات 20، گلیسرین، پانتنول، سدیم پی سی ای، سدیم لاکتات، فروکتوز، گلیسین، نیاسینامید، اوره، انوسیتول، فنوکسی تانول، اتیل اگزین گلیسرین، پی ای جی-7، گلیسریل کوکوات، آلانتونین، پرفیوم.

توضیحات

نقد و بررسی لوسیون پاک کننده آرایش شماره 2 پوست چرب کاوردرم

لوسیون پاک کننده آرایش شماره 2 پوست چرب کاوردرم با داشتن انواع و اقسام ترکیبات مغذی که در کشور ایتالیا فرموله شده‌اند، شادابی را به پوست‌های چرب هدیه می‌دهد. پوست چرب یکی از انواع پوست است که نیاز به مراقبت زیادی دارد؛ این نوع پوست معمولا بیش از حد براق شده و خیلی زود دچار تعریق می‌شود؛ همچنین در صورتی که شما همین نوع پوست را دارید، در صورت مصرف مواد آرایشی، ممکن است خیلی زود مواد آرایشی روی پوست‌تان خراب شود و شستن این مواد از سطح پوست به سختی انجام شود. برای حل این مشکلات مربوط به پوست چرب، برند ایتالیایی کاوردرما لوسیون تقویت کننده‌ای را روانه بازار کرده که مخصوص پوست چرب بوده و به راحتی تمام نیازهای این نوع پوست را برطرف می‌کند. برای خرید ژل و فوم پوست چرب به سایت مثبت سبز مراجعه نمایید.

(1 دیدگاه) برای لوسیون پاک کننده آرایش شماره 2 پوست چرب کاوردرم 200 میلی لیتر

  1. فرنوش رمضانی
    درسته گرون هست ولی برند خارجیه و دیگه هممون میدونیم استفاده از این محصوات چه تاثیر مثبتی رو پوست میزاره. من یکبار خریدم که شرایط پوست صورم یکم بهتر بشه که واقعا هم همینطور شد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تضمین کیفیت

بررسی و کنترل نهایی توسط دکتر داروساز

اصالت کالا

دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو

ارسال به سراسر کشور

هزینه ارسال به سراسر کشور، 89 هزار تومان هزینه ارسال جت (طی 3 ساعت) در تهران، 149هزار تومان

قیمت مصرف کننده:

614,200 تومان

در انبار موجود نمی باشد

ناموجود
بنر محصول
ناموجود

در انبار موجود نمی باشد

614,200 تومان