ناموجود

کرم مرطوب کننده پمپی دست و صورت ویتروس حاوی روغن آرگان 250 گرم

Vitreous Argan Oil Cream 250 g

کرم مرطوب کننده پمپی دست و صورت ویتروس حاوی روغن آرگان یک مرطوب کننده مناسب برای انواع تیپ‌های پوستی و مصرف روزانه است. از این محصول برای رطوبت رسانی، آبرسانی و جلوگیری از خشکی پوست در طول روز استفاده می‌شود.

شناسه محصول: 798366 دسته: ,
تضمین کیفیت

بررسی و کنترل نهایی توسط دکتر داروساز

اصالت کالا

دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو

ارسال به سراسر کشور

هزینه ارسال به سراسر کشور، 89 هزار تومان
هزینه ارسال جت (طی 3 ساعت) در تهران، 149هزار تومان

بنر محصول

مشخصات محصول

نحوه مصرف

شرایط نگهداری

ترکیبات

وزن 284 گرم
ابعاد 5 × 5 × 16 سانتیمتر
برند

فرم محصول

کرم

رده سنی

بزرگسالان

کارایی

مرطوب کننده

جنسیت

آقایان

,

خانم ها

مقدار

250 گرم

نوع محفظه

بطری پمپ دار

جنس محفظه

پلاستیکی

کشور تولید‎کننده

ایران

شرکت تولید‎کننده

به سفارش آرین گستر

,

سرمه

مقدار دلخواه از کرم را به صورت یکنواخت بر روی پوست دست یا صورت مالیده و به ارامی ماساژ دهید تا کاملا جذب پوست شود.

در صورت مشاهده هر گونه التهاب یا الرژی مصرف را متوقف نموده و با پزشک خود مشورت کنید.

در محل خشک و خنک، دور از دسترس کودکان و نور مستقیم آفتاب نگهداری شود.

از تماس با چشم‌ها، سطوح مخاطی و زخم‌های باز خودداری فرمایید.

در صورت تماس با چشم‌ها، آنها را با آب فراوان شستشو دهید.

آب دیونیزه، گلیسیرین، پارافین مایع، کاپریلیک کاپریک تری گلیسرید، ستئاریل الکل،  گلیسریل مونو استئارات، استئاریک اسید دایمتیکون، فنوکسی اتانول، پانتنول، روغن هسته آرگان، شی باتر، توکوفریل استات، سدیم آسکوربیل فسفات، روغن هسته جوجوبا، اسانس مجاز آرایشی و بهداشتی، کربومر، تری اتانول آمین.

توضیحات

نقد و بررسی کرم مرطوب کننده پمپی دست و صورت ویتروس حاوی روغن آرگان

کرم مرطوب کننده پمپی دست و صورت ویتروس حاوی روغن آرگان با تکنولوژی منحصر به فرد و با بافت بسیار نرم و روان ارائه شده است. ترکیبات این محصول سرشار از مواد مغذی مانند روغن آرگان، شی باتر و روغن جوجوبا است. به همین دلیل بهترین مغذی برای پوست خشک بوده و خشکی و التهابات پوستی را به خوبی رفع می‌کند. وجود ترکیب شی باتر و روغن جوجوبا به افزایش نرمی پوست کمک می‌کند. با خرید کرم مرطوب کننده دست مناسب می‌توانید پوستی نرم و لطیف را تجربه کنید.

روغن آرگان نیز که به طلای مایع شهرت دارد، در کنار شی باتر و روغن جوجوبا رطوبتی که پوست به آن نیاز دارد را تامین کرده و خشکی و پوسته پوسته شدن پوست را از بین می‌برد. علاوه بر تامین رطوبت، نرمی و لطافت پوست به مدت طولانی از ترک خوردگی، سوزش و قرمزی ناشی از خشکی پوست جلوگیری می‌کند. این کرم دست در محفظه پمپی و به حجم 250 میلی لیتر تولید شده که علاوه بر اینکه بسیار با صرفه است، استفاده از آن راحت و بهداشتی است.

(0 دیدگاه) برای کرم مرطوب کننده پمپی دست و صورت ویتروس حاوی روغن آرگان 250 گرم

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تضمین کیفیت

بررسی و کنترل نهایی توسط دکتر داروساز

اصالت کالا

دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو

ارسال به سراسر کشور

هزینه ارسال به سراسر کشور، 89 هزار تومان هزینه ارسال جت (طی 3 ساعت) در تهران، 149هزار تومان

قیمت مصرف کننده:

63,700 تومان

در انبار موجود نمی باشد

ناموجود
بنر محصول
ناموجود

در انبار موجود نمی باشد

63,700 تومان